Sesiones a distancia.

En estos momentos en los que muchos servicios se han parado, hay formas en las que todavía son posibles. Los que me conocéis, podéis comprobar que el trabajo que hago es muy suave y estas sesiones se pueden realizar a distancia. A parte del acompañamiento en vuestras situaciones personales, también los estados de tensión mental y emocional y el estrés que pueda generar esta frenada.

Las sesiones se hacen con videollamada o por teléfono. Y las tarifas que se aplican son la voluntad por parte vuestra. El pago se puede hacer por transferencia, PayPal o Bizum.

Si necesitas de una sesión a distancia, la podéis pedir al siguiente teléfono. 689 49 11 24 con whatsapp o llamada directa.

https://alfonsmolina.com/sanacion/


Sessions a distància.

En aquests moments en els quals molts serveis s’han parat, hi ha formes en les quals encara són possibles. Els que em coneixeu, podeu comprovar que el treball que faig és molt suau i aquestes sessions es poden realitzar a distància. A part de l’acompanyament en les vostres situacions personals, també els estats de tensió mental i emocional i l’estrès que pugui generar aquesta frenada.

Les sessions es fan amb videotrucada o per telèfon. I les tarifes que s’apliquen són la voluntat per part vostra. El pagament es pot fer per transferència, *PayPal o Bizum.

Si necessites una sessió a distància, la podeu demanar al següent telèfon. 689 49 11 24 amb whatsapp o crida directa.

https://alfonsmolina.com/sanacio/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s