CASTELLANO

Sessions a distància.

En aquests moments en els quals molts serveis s’han parat, hi ha formes en les quals encara són possibles. Els que em coneixeu, podeu comprovar que el treball que faig és molt suau i aquestes sessions es poden realitzar a distància. A part de l’acompanyament en les vostres situacions personals, també els estats de tensió mental i emocional i l’estrès que pugui generar aquesta frenada.

Les sessions es fan amb videotrucada o per telèfon. I les tarifes que s’apliquen són la voluntat per part vostra. El pagament es pot fer per transferència, *PayPal o Bizum.

Si necessites una sessió a distància, la podeu demanar al següent telèfon, 689 49 11 24 amb whatsapp o trucada directa.


Sanar, és estar en presència.

És l’acceptació de cada moment tal com és.

És no fer i deixar que la consciència actuï.

És entrar en contacte amb la nostra vulnerabilitat i abraçar-la.

És entra en contacte amb la vulnerabilitat dels altres i abraçar-ho.

És entrar en quietud i sentir la presencia.

Sanar, és confiar en la quietud i la presencia.

És confiar en la saviesa del cos i de la ment.

És confiar que tot està en el seu lloc i en el seu moment.

En la sanació no hi ha judici ni interpretació.

El que realment som, no està subjecte a judicis ni interpretacions.

És un procés de connexió amb la nostra naturalesa.

No hi ha res que hagi de ser sanat.

En quietud, la sanació es dóna per si mateixa.

Tot és una paradoxa.

Encara que podem dir que no hi ha el sanador, hi som des del moment que la gent amb les seves dificultats busquem una solució.

El sanador no busca la solució ni curar res en concret. La nostra funció és acompanyar en el procés que ja s’està donant.

Els humans són pura energia. I aquesta energia està connectada directament a la nostra ment, al nostre ésser. Quan el cos, la ment i aquestes energies estan en desequilibri en relació a la naturalesa de l’ésser, és quan el cos i la ment poden presentar patologies.

En entrar en quietud, el sistema entra en equilibri i el cos i la ment poden sanar. En aquest moment no depèn del sanador que la persona, que el client es curi. Depèn del moment i del procés pel qual la persona està passant.

Amb la sanació no tenim la solució a tot. Facilitem la força interna perquè el canvi es puguin donar d’una forma o altra.


Altres articles: