Tres sessions de meditació en la pràctica del silenci i la quietud. Indagant en l’experiència de l’ésser.


Programat: 8 maig 2021 10,00 – 19,00
En connexió amb les sensacions

En el silenci, el primer que podem sentir són les sensacions dintre nostre. En una ment activa, també tenim una representació en forma de sensacions. El món que es crea en el nostre fòrum intern, el cos tendeix a representar-ho. Encara que l’acció no sigui visible, la reacció corporal, la reacció fisiològica, actua com si realment fos una acció directa.
El cos sempre està present.


Programat: 6 juny 2021 10,00 – 19,00 
Travessant les emocions.

Les emocions, encara que són una resposta a la construcció mental, és una resposta en relació amb els pensaments que se succeeixen en la nostra relació amb l’entorn. Les emocions es van implantant amb els patrons que els pensaments van creant. Emocions i pensaments són una unitat observada per la consciència. Travessem les emocions i pensaments per a establir-nos en el coneixement primordial de la consciència.


Programat: 10 juliol 2021 10,00 – 19,00
Observant a qui observa

Podem posar la nostra atenció en allò que es mou. O podem posar la nostra atenció en allò que roman i és, independentment de les circumstàncies. La decisió recau en cadascun de nosaltres, en això consisteix el lliure albir. Des de l’observació, les dues opcions ens porten al mateix lloc sempre que deixem la identificació amb el món fenomènic.

Descripció:

En aquestes tres sessions, a part de tractar els temes exposats, compartirem espais de silenci i podrem expressar la nostra experiència.

L’espai té cuina i tots els seus utensilis. Només cal que us emporteu el dinar. Plats i cobertes ja hi són. I si voleu escalfar, hi ha fogons i microones. A la casa hi haurà aigua i infusions i alguna coseta per picar.

I entre nosaltres procurarem per mantenir un espai segur i acollidor. Important sempre i en aquests temps en els quals estem.

L’espai on realitzarem les sessions: La Rovira Nova a Santa Eulàlia de Riuprimer.

Inscripció

Les sessions es poden fer per separat.

Les places són limitades.

Feu la vostra inscripció al següent mail: info@alfonsmolina.com

El preu per sessió: La voluntat que cada un vulgui posar.


Podeu veure les sessions de meditació pel canal YouTube.


Feu els vostres comentaris o preguntes. La vostra aportació fa que les sessions siguin amb més presencia.


Si voleu rebre informació de les activitats d’aquesta pàgina web, introduïu el vostre mail a continuació.

Procesando…
¡Lo lograste! Ya estás en la lista.

16 Comments

 1. A través de la meva professora de ioga he arribat a aquest espai, que m´estava esperant, que jo, necessitava tant!! N´estic profundament agraïda per la generositat, Alfons, amb què l´has ofert. En aquest dies insòlits, durs de viure i en la meva situació familiar molt difícil de gestionar, sóc molt conscient del molt que aquest espai , que puc fer meu , m´està ajudant a viure-ho amb comprensió i acceptació de tot plegat, i en molts moments fins i tot amb alegria.
  Gràcies infinites!!!

  Me gusta

 2. Hola,
  Fa unes setmanes que no puc conectar-me a les sessions per el tema de la feina i veure que les has penjat al youtube ha set un regal.
  Moltes gràcies Alfons!

  Me gusta

 3. Aquest espai de meditació m’ ha ajudat molt en aquests dies tant convulsos i sobretot per aprendre a observar i gestionar els pensaments deixant que passin sense enganxar-m´hi no fent-lis cas. A més he après moltes coses sobre l’ espiritualitat. Moltíssimes gràcies, un veritable regal per tots i totes.

  Me gusta

 4. Gràcies Alfons! Durant el confinament em va anar molt bé poder meditar amb vosaltres cada matí. Em notava tranquil.la i estable tot i la situació que estàvem vivint. Intentaré participar d’aquesta nova proposta sinó en directa, a través del vídeos que vas penjant al youtube. Gràcies!

  Le gusta a 1 persona

 5. Hola Alfons! M’alegro q tornis a fer les sessions matinals d meditació. Pel confinament a mi em van ajudar molt sobretot a començar el dia amb més energia. Intentaré seguir-les pel youtube, els dies q pugui em conectaré am vosaltres pel matí.
  Moltes gràcies Alfons!

  Le gusta a 1 persona

 6. Gràcies de nou, Alfons! Molt contenta de reemprendre les sessions de meditació, que tant bé m’han fet. Hi ha dies que no les podré seguir en directe , però ho faré per youtube.

  Me gusta

 7. Hola Grácies per abrir aquest espai , les meditacions del matí m´ajudan ha crear una rutina diaria , el començar el matí aceptan tot el que succeix pel cap en lloc de començar fent coses afecta a la resta del dia , entrar en aquest espai on res es tan urgente e imprescindible , en aquest moments de semi confinamiento poder contactar amb la presencia es com respirar llibertat , ens veiem amb tots i totes demá a les 7.45 am.
  Quina música mes acollidora .

  Me gusta

 8. Hola, he fet sessió pel youtube, pro lo d la presència no acabo d’entendre el concepte, suposo q vols dir algun estat mental, d no tenir el cap a una altra banda. Com ser jo si estic o no en presència. Gràcies

  Le gusta a 1 persona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s