Espai buit

CASTELLANO

«Tot és buit i tot sorgeix del buit»

Aquest espai dona l’oportunitat d’experimentar aquesta forma creativa que tenim, amb la connexió amb el cos i la quietud; amb el moviment i les sensacions.

Dues formes diferents i al mateix temps tan properes amb la vida com són, el moviment experimentant la creació, i el silenci i la quietud.

Dues formes de fer que han marcat el meu descobrir d’allò que soc, més enllà de la meva identificació als patrons que jo mateix m’he cregut i he creat.

Amb el moviment m’he pogut descobrir com a individu que viu l’experiència de la vida. El cos amb les seves memòries en forma d’energia concentrada en diferent part de l’organisme. En donar-hi moviment a aquesta energia, surt en tota la seva esplendor creadora. No cal donar-hi un sentit ni una explicació, ja que no la tenen. La nostra història s’allibera en el moment que ens donem el permís de l’expressió i ens fem responsable.

Hem de tenir en compte, que aquesta energia que surt dels nostres patrons atrapats, no és ni positiva ni negativa. És energia de la qual disposem per crear allò que ens és més útil en aquest precís instant.

«Perquè pugui haver-hi moviment, necessitem la quietud que és d’on surt»

Els espais de quietud estan fets per poder observar el moviment de la nostra ment i veure quina és la seva naturalesa.

Primordial per alliberar-nos de les fantasies que creem. La ment és un òrgan de gran poder. Tot allò que pensem amb força, ho portem a la sensació, que es converteix en moviment i acció encaminada a realitzar allò que ens hem cregut com a cert.

La ment no fa cap diferència entre un pensament nociu o constructiu. En canvi el cos viu el conflicte entre la realitat de les situacions externes i les realitats de les vivències internes. Mentre estem en aquesta dualitat, vivim la vida com una experiència incomoda, desagradable i a vegades dolorosa.

Per aquells que volem investigar, descobrir dintre aquest camp, espai buit crea les seves principals activitats:

INNER MOVEMENT. Experimentem amb el moviment, amb els ritmes del mateix cos acompanyat pels ritmes de la música. Portant a la consciència als espais per on transitem amb la sensació corporal i espacial. Experimentem els nostres patrons en forma d’energia en el cos. Disposats a ser alliberat. I només cal moure’s lliurement. Tu decideixes com et vols moure.

Més informació

CERCLE DE QUIETUD. Un espai en quietud, on compartir amb altres persones experiències i a partir del silenci, observar que és el que va sortir en el cercle que ens pugui ajudar en el nostre camí. No cal tenir cap experiència meditativa. Tots podem estar en silenci i sentir. Forma part de la nostra naturalesa.

Més informació.

SANACIÓ. Tot el que fem és un procés de sanació. La salut física i mental depèn de molts factors. És necessària una certa harmonia en tot el nostre sistema per poder estar amb forces i propers a la nostra essència. Des de fa uns vint anys que estic donat formacions per aquells que estiguin interessant en la indagació mes a fons de l’auto sanació i l’acompanyament a altres.

Més informació.

BIODINÀMICA. La tècnica craneosacral es basa en l’harmonització del moviment de la respiració primària en l’organisme.

Més informació.

“Aquest espai buit no és un espai sense res. És un espai ple de moltes possibilitats. Simplement ens hem de fixar en una i la crearem”

A %d blogueros les gusta esto: