Moviment i Ritme

Moviment i ritme

IMG_3513

La vida és moviment. Respirem, ens movem pel nostre entorn i som en cada un d’aquests instants en estat pressent. La majoria de les vegades no ens adonem d’aquesta presencia ni del que ens està passant en el nostre cos.

En el moviment i en el ritme, hi ha una gran eina per poder arribar a capes d’experiències, guardades en el més profund dels teixits del cos, experiències no digerides, impactes que es queden com una memòria en els nostres òrgans i que busquen una via de sortida, una forma d’expressió per poder-se diluir en l’espai i alliberar-nos de la seva restricció en el moviment i les accions relacionades amb estats mental. Patrons adquirits que tenen una forma corporal.

Inconscientment mantenim aquestes formes que ens porten a actuar d’una manera concreta en situacions concretes.

Moltes vegades, costa poder trencar amb els patrons mental, instaurats des de generacions passades a la nostra família, la nostra societat i grups d’amistats.

A partir de la dansa, del moviment, del ritme, podem experimentar aquests patrons, els podem fer conscients. El moviment ens porta a ells i el ritme ens permet relaxar les formes, per poder trobar altres alternatives, altres expressions del moment que estem vivint.

Al relaxar els límits i permetre’ns explorar altres espais, apareixen sensacions noves, emocions noves que al mateix temps, amb el moviment, aprenem a no agafar-nos, permetent que flueixin i d’aquesta manera no es quedin ancorades en el cos creant altres formes rígides.

Tot és continu i no para, sempre en moviment.

La relació fluida amb aquest flux de sensacions, d’emocions i pensaments, ens permet estar en calma.

Abandonar-no al moviment
Abandonar-nos al ritme
I permetre’ns ser

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: