Sanació a distància

Sempre amb el desig que estigueu bé.

Estem en un temps de molts canvis. Aquest vénen de forma inesperada i ens col·loca en posicions incertes en la nostra vida. A cada un d’una forma diferent i en funció en quina situació ens trobem.
El que sí que és cert, que a tots ens afecta en més o menys mesura.

És un temps per prendre-ho amb calma. Atenent el que es va presentant a cada instant i mirar de fer-ho amb calma.
Aquest estat de calma és el que ens acompanya en les situacions difícils, però s’ha de cultivar, dia a dia, moment a moment.

Molts de vosaltres em coneixeu per la meva activitat com a terapeuta. Ara ja fa vint-i-set anys de servei.
En tots aquests anys m’he dedicat a estudiar i investigar formes i maneres d’aprofundir dintre la teràpia i l’acompanyament a les persones en el seu procés.
La situació que estem passant ara, m’ha donat l’oportunitat de donar a conèixer una de les formes que fa anys que aplico, encara que no he fet divulgació. Alguns ja ho heu provat. Es tracta de la sanació a distància. Per aquelles persones que no es poden desplaçar per diferents motius, sempre tenim l’opció de fer el tractament a distància.

En què es basa aquest tractament?
El principi és el mateix que aplico a la consulta. El d’acompanyar a l’organisme en el seu procés natural de sanació. A la distància, també funciona en molts dels casos. És un principi de mecànica quàntica, on la distancia no és un problema per poder posar l’atenció en un punt determinat. En aquest cas és el pacient des de casa seva.
La forma de fer-ho és a través de videotrucada. Normalment faig servir la plataforma Zoom on la persona no s’ha d’inscriure, només baixar-se el programa en el PC o aparell mòbil.
D’aquesta manera podem exposar la situació i buscar una sortida.

Per a tots aquells que ho vulgueu, ho podeu demanar amb un missatge o trucada al 689491124

Una forta abraçada

A %d blogueros les gusta esto: