CASTELLANO

El meu nom és Alfons Molina.

2018-03-23-PHOTO-00000543

Nascut en Beziers (França) el maig de 1966. Des dels quatre anys el meu lloc de residència ha estat entre Torelló i Vic (Barcelona). I encara que sempre interessat pel món terapèutic des de molt primerenca edat, fins als 26 anys no vaig començar com terapeuta en una consulta pròpia. I prèviament ja havia creat una botiga de música i còmics i un taller de serigrafia.

Amb 24 anys vaig començar a rebre formació de massatges, quiropràctica, teràpies de fàscies, de flors de Bach, master en PNL i un sense fi de cursos. Però les formacions que més han marcat la meva carrera han estat les formacions de Biodinàmica Craneosacral, i de sanació.

Són aquestes dues formacions últimes, en les quals es basar principalment les teràpies en la meva consulta.

Tot el meu interès en aquesta matèria m’ha portat a impartir cursos en diferents llocs des de 1998. Barcelona, Jerez de la Frontera, Girona, Mèxic.

El meu reconeixement per als professors que m’han transmès el seu coneixement amb tant amor. Gurudas Khalsa, Ben Benjamin, Colin Bloid, Eduardo Liébana, Robert Harris, Mike Boxhall i a tots aquells que han marcat aquest procés professional i de vida.

Descobrir el llenguatge del cos, aquesta ha estat sempre la meva passió. Aprendre com ens desenvolupem en aquest món, com ens expressem. Descobrir la naturalesa del que som en realitat.
Aquest anhel m’ha introduït en el treball corporal de Fedora Aberastury, m’ha portat a indagar en el Budisme, amb els Sufís i l’Advaita.

Amb 12 anys, ja em deia a mi mateix, que la meditació em salvaria. (no sabia el que era, però ho sentia). I aquest impuls m’ha portat a introduir-me de ple en aquest vast món i simple al mateix temps, del descobriment de l’Ésser.
Aquest descobrir a través de totes les seves formes. El silenci, la quietud, el moviment, la vida.

Conjuntament amb la consulta, des del 2006 he estat impartint sessions de consciència de cos i moviment. D’aquí han sorgit les sessions d’Inner Movement. Des de la dansa, amb una seqüència de músiques que es van donant en funció del grup en moviment. Amb la intenció d’explorar el món sensorial i emocional a partir del moviment espontani que va sorgint.

En aquests moments estic residint a Vic i la consulta la tinc al Club Tennis Vic.
Continuo impartint cursos de Biodinàmica Craneosacral.

Facilito les sessions d’Inner Movement setmanalment.

I amb regularitat comparteixo les meditacions en grup i dono xerrades.

I sempre és el meu desig que tot allò que realitzo sigui en benefici de tots els Éssers.

3 Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s