CATELLANO

El meu nom és Alfons Molina. Nascut el 1966.

2018-03-23-PHOTO-00000543Als 25 anys vaig començar amb una consulta a Vic. Amb estudis de quiromassatge, quiropràctica, PNL, sanació per arquetips. format com a formador en treballs amb teixits tous del cos y especialitzat en Biodinàmica

Des dels 37 anys estic aplicant, principalment, a la consulta, la tècnica Biodinàmica Craneosacral . On la seva funció es basa en la confiança en la resposta Sanadora del cos i l’escolta de la dinàmica del organisme viu en constant moviment.
Als 30 anys vaig començar a donar cursos de formació en teràpies en diferent llocs. A Barcelona, Girona, Jerez de la Frontera, Mèxic.

Actualment, la formació que estic compartint és centrada en el contacte biodinàmic.

Paral·lelament, la meva afició ha sigut sempre el moviment del cos i la seva relació amb la vida. I m’ha portat a investigar des de la meditació, al treball conscient amb el moviment amb mètodes com, cos-art amb la Yiya Diaz, i treball de dansa lliure amb el mètode de Gabrielle Roth i altres formes de exploració de nosaltres com a persones, abordant la vida.

Amb el conjunt de les meves experiències en tots aquests camps, he volgut compartir-ho amb la gent. Des del 2006 imparteixo sessions grupals amb Inner Movement, amb el propòsit de fer una introspecció personal a partir del treball corporal.

I sempre en continu procés en l’aprenentatge.

1 Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s