INNER MOVEMENT

CASTELLANO

Ballem i ens deixem expressar

Hola 😉

Estic preparant Músiques per una edició de tot un dia ballant a la Rovira Nova des de la presència amb Inner Movement.

El 29 d’agost de les 10 a les 13,30
A la Rovira Nova (Santa Eulàlia de Riuprimer)
Ballem i ens expressem.
Sessió a l’aire lliure, En mig de la natura. Per connectar amb la nostra naturalesa.

En quedem a dinar. Cada participant portarà el seu dinar. A la casa hi ha cuina per si heu de fer algun acabament. Hi ha plats, gots i coberts. Tindreu aigua, infusions i algunes cosetes per picar mentre estem ballant.

Aquesta sessió es farà a l’aire lliure.

A part de ballar i sentir-nos, donaré alguns apunts per entrar amb més coherència amb el cos a partir de com podem posar atenció i deixar que el cos en doni la referència del moviment.

Per deixar anar, per alliberar el cos i la ment de les tensions, pensament i emocions que limiten les nostres articulacions i teixits i ens priven de sentir la continuïtat del moviment dintre nostre.
I ho fem per gaudir

El preu: 15€

Inscriviu-vos aquí pe la sessió presencial:
info@alfonsmolina.com


La psique sempre vol ser la protagonista, amb mil pensaments que en fan anar d’un lloc a l’altre. Entrar en bucles interminables que moltes vegades no porten a cap solució i ens treuen de l’espai on realment podem actuar, el moment present.

Respiro i observo un moment la meva ment. Respiro i vaig a la sensació del cos. Respiro i deixo que el meu cos des dels peus es deixi anar. Respiro i observo i deixar que el cos es mogui. Respiro i confio en els meus peus.

Si un pensament es queda atrapat, el cos estarà atrapat. Respiro i sento el meu cos en un bucle. Respiro i sento els peus i amb la meva atenció i intenció, invito al canvi. No necessito entendre res. Sols moure en una altra direcció. Que el flux energètic del meu cos amb la ment, puguin estar en el torrent de les emocions, a través dels patrons. I poder estar amb les emocions tal com són, ja que són efímeres, i la seva naturalesa tendeix a diluir-se.

Porto la respiració als peus. Em deixo sorprendre pels nous moviments que sorgeixen en la meva dansa. Els respiro i allibero. Un moviment ve precedit del següent. “I si no ho alliberem nosaltres mateixos, ningú altre ho farà”. Tal com deia Gabrielle Roth


Si voleu rebre informació de les activitats d’aquesta web, introduïu el vostre mail a continuació.

Procesando…
¡Lo lograste! Ya estás en la lista.

6 comentarios sobre “INNER MOVEMENT

 1. Alfooons!! preciós….,, que maco! Quina claretat i percepció als 4 anys, madre mia!. L’espai buit per a mi va apareixer quan estava a belles arts, escoltant i donant espai a la creativitat pintant, i veient que una part de mi defugia de les formes, d’utilitzar-les per narrar i omplir la tela o el paper. Portava l’atenció a l’espai que las conté i les traspassa, al silenci ( quietud dinamica) que hi ha al darrera de quansevol imatge, objecte, moviment. Descubrir que hi ha tot un món infinit més enllà del límit del que percebem i també en el plè que ocupa la materia . Ressono totalment en la sensació de llibertat i alegria quan em sento conectada amb aquest ESPAI BUIT on tot és possible. Gràcies per compartir. Muakkksssss!

  Me gusta

 2. M’agrada molt com ho dius, l’espai buit, de d’on permetem expressar-nos.
  M’ha fet pensar quan vaig a pintar sense cap esbòç previament el.laborat, rumiat, sense cap expectativa davant d’un bastidor tot blanc, es presenta el buit……….al principi sentia com una por, inseguretat, és com despullar-me, descobrir-me….desde la meva essència. Ara l’experiència és apassionant.
  M’expresso des d’el no res, de del buit, i això per mi és el tot.
  Felicitats per aquesta feina tan enriquidora i compartir-la amb tots. Es una passada¡¡
  Petons i abraçades

  Me gusta

 3. M’agradaria que aquest espaibuit fós una eina per compartir la nostra experiència en aquests tallers setmanals, de caps de setmana on practiquem els 5 ritmes i alguna cosa més…. per expressar les nostres vivències, els nostres moments. Tot els que ens aporta i puguem compartir, és sumament enriquidor per tots.
  Com es pot fer per tenir-la més a ma?
  Jo avui voldria compartir tan sols aquest moment que sento arrel de la sessió d’ahir.
  Vaig percebre cada moment, amb fluid,moment.fluid,moment….. Potser és la primera vegada que he experimentat més la presència. (Crec que la teva armoniosa, sensual veu de fons, m’hi va ajudar molt).
  Això em dona com una pauta de profund arrelament on em permet sentir-me més present i estable en la pràctica de la vida cotidiana on no passa res i tot passa….
  Gràcies a tots per ser-hi.

  Abraçades

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: