CASTELLANO

Sessions Setmanals de “Inner Movement”

Estimats participants, a causa de la situació actual per la Covid, les sessions setmanals de moment estan suspeses.

Estic organitzant sessions per ZOOM. Que les vaig anunciant per mail. Si no rebeu informació via mail, us podeu apuntar al final de pàgina.

Gràcies per la vostra participació.

Res no passa fins que alguna cosa es mou.

Albert Einstein

La dansa, el moviment sentit, ens permet deixar el cos en la seva expressió del moment present, on hi és tota la nostra experiència de vida, i des d’on posem la base per l’instant següent, que també és present.

Ens movem, ballem i deixem el cos que es vagi alliberant acompanyat de la respiració, i amb la presència als peus. El cos com a principi energètic que no es para, en un flux com rius que travessen el nostre organisme, sense deixar ni un racó de teixit per explorar.

Respiració i peus, confiar en el mateix cos i deixar que per ell mateix busqui i expressi tot allò que hi és i no podem veure, no podem sentir, no podem expressar i que en algun moment de la nostra existència ho hem tancat, s’ha quedat atrapat. Espais del cos que expliquen els nostres patrons adquirits, que es converteixen en una empremta i ens fan reaccionar de maneres concretes. Una barrera que ens impedeix progressar i sentir i ens fa estar atrapats en la seva inèrcia.

Una energia atrapada que no ha pogut seguir el seu curs, el seu flux. Respirar i peus i deixem que el cos ens porti amb la seva necessitat d’alliberar-se per poder expressar el moment present sense la pulsió d’històries passades que empenyen en patrons adquirits amb els quals ens hem identificat o simplement estan actuant des de l’inconscient.

La psique sempre vol ser la protagonista, amb mil pensaments que en fan anar d’un lloc a l’altre. Entrar en bucles interminables que moltes vegades no porten a cap solució i ens treuen de l’espai on realment podem actuar, el moment present.

Respiro i observo un moment la meva ment. Respiro i vaig a la sensació del cos. Respiro i deixo que el meu cos des dels peus es deixi anar. Respiro i observo i deixar que el cos es mogui. Respiro i confio en els meus peus.

Si un pensament es queda atrapat, el cos estarà atrapat. Respiro i sento el meu cos en un bucle. Respiro i sento els peus i amb la meva atenció i intenció, invito al canvi. No necessito entendre res. Sols moure en una altra direcció. Que el flux energètic del meu cos amb la ment, puguin estar en el torrent de les emocions, a través dels patrons. I poder estar amb les emocions tal com són, ja que són efímeres, i la seva naturalesa tendeix a diluir-se.

Porto la respiració als peus. Em deixo sorprendre pels nous moviments que sorgeixen en la meva dansa. Els respiro i allibero. Un moviment ve precedit del següent. “I si no ho alliberem nosaltres mateixos, ningú altre ho farà”. Tal com deia Gabrielle Roth

Si voleu rebre informació de les activitats d’aquesta pàgina web, introduïu el vostre mail a continuació.

S'està processant…
Èxit! Esteu a la llista.

6 Comments

 1. Alfooons!! preciós….,, que maco! Quina claretat i percepció als 4 anys, madre mia!. L’espai buit per a mi va apareixer quan estava a belles arts, escoltant i donant espai a la creativitat pintant, i veient que una part de mi defugia de les formes, d’utilitzar-les per narrar i omplir la tela o el paper. Portava l’atenció a l’espai que las conté i les traspassa, al silenci ( quietud dinamica) que hi ha al darrera de quansevol imatge, objecte, moviment. Descubrir que hi ha tot un món infinit més enllà del límit del que percebem i també en el plè que ocupa la materia . Ressono totalment en la sensació de llibertat i alegria quan em sento conectada amb aquest ESPAI BUIT on tot és possible. Gràcies per compartir. Muakkksssss!

  M'agrada

 2. M’agrada molt com ho dius, l’espai buit, de d’on permetem expressar-nos.
  M’ha fet pensar quan vaig a pintar sense cap esbòç previament el.laborat, rumiat, sense cap expectativa davant d’un bastidor tot blanc, es presenta el buit……….al principi sentia com una por, inseguretat, és com despullar-me, descobrir-me….desde la meva essència. Ara l’experiència és apassionant.
  M’expresso des d’el no res, de del buit, i això per mi és el tot.
  Felicitats per aquesta feina tan enriquidora i compartir-la amb tots. Es una passada¡¡
  Petons i abraçades

  M'agrada

 3. M’agradaria que aquest espaibuit fós una eina per compartir la nostra experiència en aquests tallers setmanals, de caps de setmana on practiquem els 5 ritmes i alguna cosa més…. per expressar les nostres vivències, els nostres moments. Tot els que ens aporta i puguem compartir, és sumament enriquidor per tots.
  Com es pot fer per tenir-la més a ma?
  Jo avui voldria compartir tan sols aquest moment que sento arrel de la sessió d’ahir.
  Vaig percebre cada moment, amb fluid,moment.fluid,moment….. Potser és la primera vegada que he experimentat més la presència. (Crec que la teva armoniosa, sensual veu de fons, m’hi va ajudar molt).
  Això em dona com una pauta de profund arrelament on em permet sentir-me més present i estable en la pràctica de la vida cotidiana on no passa res i tot passa….
  Gràcies a tots per ser-hi.

  Abraçades

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s