CASTELLANO

Ballem i ens deixem expressar

Dissabte 6 de març a les 10,30

Per aquells que no coneixeu com funciona. Inner Movement, el concepte és ben simple. Comença a moure el cos, amb molt respecte cap a la teva persona; sent el cos, sent el moviment, sent el que aflori de tu amb el ritme de la música i el moviment del cos. Deixa’t portar ple flux que va apareixent a cada instant. En silenci. Sentir i experimentar. I si surt moviment mental, el portem al moviment dintre de l’espai que ocupem. El moviment el converteix en sensació. Si tens sensacions, no cal classificar-les, només les movem.

Diferents ritmes van apareixent en tot un procés en mig de les transicions que hi ha entre peça i peça, entre pensament i pensament, entre sensacions i sensacions.
No cal donar força o alimentar a res que surti durant la sessió. Deixem que en el silenci, el cos integri tots els canvis que anem experimentant.

Podeu entrar directament a la reunió

Tema: INNER MOVEMENT
Hora: 6 de març a les 10.30

Si no podeu entrar per l’enllaç directe, ho podeu fer amb l’ID i el codi d’accés.

ID de reunión: 999 4130 2194
Código de acceso: 310518

Com connectar-nos a la sessió des de Zoom amb els aparells d’àudio.

Des del telèfon o tablet

La millor forma és que connecteu l’àudio del telèfon  o tablet a un equip de música. Tant que sigui per cable o Bluetooth.

Si esteu vosaltres sols o soles a la sessió, amb els auriculars tindreu una bona qualitat d’àudio.

Des dels altaveus del telèfon no hi ha potència suficient.

Si ho feu des de l’ordinador.

Connecteu aquest a un equip de música o altaveus amb el cable.

Si ho feu amb un altaveu Bluetooth. Heu de connectar-ho a l’ordinador i anar a l’aplicació de Zoom, on hi ha la icona del micro, al costat hi ha com una fletxa i despleguem el diàleg. Seleccioneu l’altaveu Bluetooth.

A partir d’aquí a gaudir.

Si no teniu instal·lada l’aplicació en el mòbil, tauleta o ordinador, un cop entreu a l’enllaç us demanarà per instal·lar. Ho feu i després torneu a entrar des de l’enllaç que us he proporcionat a la pàgina i al correu.


La psique sempre vol ser la protagonista, amb mil pensaments que en fan anar d’un lloc a l’altre. Entrar en bucles interminables que moltes vegades no porten a cap solució i ens treuen de l’espai on realment podem actuar, el moment present.

Respiro i observo un moment la meva ment. Respiro i vaig a la sensació del cos. Respiro i deixo que el meu cos des dels peus es deixi anar. Respiro i observo i deixar que el cos es mogui. Respiro i confio en els meus peus.

Si un pensament es queda atrapat, el cos estarà atrapat. Respiro i sento el meu cos en un bucle. Respiro i sento els peus i amb la meva atenció i intenció, invito al canvi. No necessito entendre res. Sols moure en una altra direcció. Que el flux energètic del meu cos amb la ment, puguin estar en el torrent de les emocions, a través dels patrons. I poder estar amb les emocions tal com són, ja que són efímeres, i la seva naturalesa tendeix a diluir-se.

Porto la respiració als peus. Em deixo sorprendre pels nous moviments que sorgeixen en la meva dansa. Els respiro i allibero. Un moviment ve precedit del següent. “I si no ho alliberem nosaltres mateixos, ningú altre ho farà”. Tal com deia Gabrielle Roth


Si voleu rebre informació de les activitats d’aquesta web, introduïu el vostre mail a continuació.

Se está procesando…
¡Bien! Ya estás en la lista.

6 Comments

 1. Alfooons!! preciós….,, que maco! Quina claretat i percepció als 4 anys, madre mia!. L’espai buit per a mi va apareixer quan estava a belles arts, escoltant i donant espai a la creativitat pintant, i veient que una part de mi defugia de les formes, d’utilitzar-les per narrar i omplir la tela o el paper. Portava l’atenció a l’espai que las conté i les traspassa, al silenci ( quietud dinamica) que hi ha al darrera de quansevol imatge, objecte, moviment. Descubrir que hi ha tot un món infinit més enllà del límit del que percebem i també en el plè que ocupa la materia . Ressono totalment en la sensació de llibertat i alegria quan em sento conectada amb aquest ESPAI BUIT on tot és possible. Gràcies per compartir. Muakkksssss!

  Me gusta

 2. M’agrada molt com ho dius, l’espai buit, de d’on permetem expressar-nos.
  M’ha fet pensar quan vaig a pintar sense cap esbòç previament el.laborat, rumiat, sense cap expectativa davant d’un bastidor tot blanc, es presenta el buit……….al principi sentia com una por, inseguretat, és com despullar-me, descobrir-me….desde la meva essència. Ara l’experiència és apassionant.
  M’expresso des d’el no res, de del buit, i això per mi és el tot.
  Felicitats per aquesta feina tan enriquidora i compartir-la amb tots. Es una passada¡¡
  Petons i abraçades

  Me gusta

 3. M’agradaria que aquest espaibuit fós una eina per compartir la nostra experiència en aquests tallers setmanals, de caps de setmana on practiquem els 5 ritmes i alguna cosa més…. per expressar les nostres vivències, els nostres moments. Tot els que ens aporta i puguem compartir, és sumament enriquidor per tots.
  Com es pot fer per tenir-la més a ma?
  Jo avui voldria compartir tan sols aquest moment que sento arrel de la sessió d’ahir.
  Vaig percebre cada moment, amb fluid,moment.fluid,moment….. Potser és la primera vegada que he experimentat més la presència. (Crec que la teva armoniosa, sensual veu de fons, m’hi va ajudar molt).
  Això em dona com una pauta de profund arrelament on em permet sentir-me més present i estable en la pràctica de la vida cotidiana on no passa res i tot passa….
  Gràcies a tots per ser-hi.

  Abraçades

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s